Subaşı Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş uygarlığa katkıda bulunabilen,bilim ve teknoloji üretimine yakın ve beceri düzeyi yüksek,üretken ve yaratıcı bilgi çağı insanının yetiştirilmesidir.

Misyon: Milli eğitimin temel ve özel amaçlarını,temel ilkelerini ve ilköğretim amaçlarını gerçekleştirmek için çevresine eğitim ve öğretim hizmeti vermektir.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER(KÖMÜR)
Servis Bilgisi: Servis yoktur, özel araçlarla ulaşım sağlanıyor.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI
Diğer Hususlar: Okul modern şekilde dizayn edilmiş olup sınıflar akıllı tahtayla donatılmıştır ama İnternet alt yapısı henüz aktif değildir.

WEB - https://deriksubasiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SUBAŞI KÖYÜ

Öğretim Şekli :TAM

Yerleşim Yeri - İLÇENİN VE KÖYÜN İKLİMİ KARASAL İKLİM ETKİ ALANI İÇERİSİNDEDİR.EKONOMİSİ TARIM VE HAYVANCILIĞA DAYANMAKTADIR.KÖYÜN KÜRTÇE ADI ZOOK OLUP GENELLİKLE BU İSİMLE BİLİNMEKTEDİR.

Adres - SUBAŞI KÖYÜ

Ulaşım Ulaşım Öğretmenlerin şahsi araçlarıyla Derik ilçe merkezinden( 35 km ) ve Şanlıurfa Viranşehir (39 km ) ilçelerinden sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 109 KM UZAKLIKTADIR. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 35 KM UZAKLIKTADIR. Şanlıurfa Viranşehir ilçe merkezine 40 km uzaklikta